Enter your search terms:
Top

Activiteiten

Schminken

Hier zijn we groot mee geworden!

Onze specialiteit is het schminken van kinderen, van Tijger tot Spiderman.

Alles kan, alles mag!

Belly paint

Belly paint

Geef nog meer kleur aan je zwangerschap met een belly paint!

Als je zwanger bent kan het een zeer ontspannende en leuke ervaring zijn om je buik te laten schilderen. Hiermee kun je ook meteen het geslacht op een leuke manier laten weten aan je vrienden en familie of verras je iemand op een babyshower!

Beauty feestje

Beauty feestje

We kunnen voor de Tieners ook een verwen feest geven, ze worden in de watten gelegd en hierbij word het een echte meiden-dag.

Maskertjes – Make up – Nagellak

Ballonnen vouwen Clowntje Loeffie

Clown Loefie maakt van een verjaardagsfeestje een feest om niet te vergeten. Loefie  heeft speciaal voor kinderen een interactieve show ontwikkeld. De inhoud van de show hangt af van de leeftijd van de kinderen. De kinderen worden uitgenodigd om mee te helpen bij de verschillende goochelacts. U zult samen met de kinderen genieten van een fantastische show. Uiteraard wordt de jarige deze dag extra in het zonnetje gezet. En wie weet wil de goochelaar wel wat van zijn geheimen delen met de jarige?

De kinderen kijken niet alleen naar de show, maar zullen ook actief deelnemen! Ze worden erbij betrokken en zullen ontdekken dat zij zelf ook kunnen goochelen! De geheimzinnige goochelspreuk kan van alles laten verschijnen en weer verdwijnen. Soms lijkt het erop dat Loefie best wel wat extra hulp kan gebruiken. Het assisteren is dan ook een mooie taak voor de kinderen. Zou alleen Clown Loefie kunnen goochelen, of óók de kinderen? Ontdek het tijdens de interactieve goochelshow met veel humor en plezier!

Glitter tattoo

Glitter tattoo

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de Glitter Tattoo’s

Deze blijven 7 dagen zitten en de kinderen kunnen uit een ruim assortiment kiezen van verschillende plaatjes!

Evenementen

Natuurlijk staan we in onze vrije tijd veel op markten door heel Nederland!